Mijn vrouw en ik wilde al een hele tijd een zwembad in de tuin. Om het goed te doen moet je beton storten. Dit verstevigd het hele zwembad en zorgt ervoor dat het niet kapot gaat. In de beton moet je ijzer leggen, om het extra stevig te maken. Helaas kunnen wij dit niet zelf doen, dus zijn we opzoek gegaan naar een bedrijf dat het wel kan. We kwam vervolgens uit bij betonpomphuren.com. Het bedrijf heeft een gigantisch portfolio. Door het grote portfolio hebben ze veel ervaring.

Goede servicebetonpomp

Telefonisch had ik contact opgenomen en gevraagd of ze beton konden storten. Ik gaf vervolgens wat gegevens door en op de gewenste datum kwamen ze beton leveren. Het gebeurde super professioneel. Alles wordt tot op de puntjes afgewerkt en daarom vind ik het ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. Ze kunnen uitstekend beton storten en het beton is van uitstekende kwaliteiten. 

beton-stortenDe kosten

Beton is normaal gesproken erg duur, maar bij dit bedrijf valt het reuze mee. Indien je niet overtuigd ben, kan je te allen tijde een offerte aanvragen. Dezelfde dag nog ontvang je een offerte. Heb je vragen over de offerte kan je gerust contact opnemen. Ze geven je passend advies en geven informatie waar nodig.

Bekijk de website voor meer informatie. Naast beton storten kan je er ook betonpompen huren. Indien je daar vragen over hebt kan je te allen tijde contact opnemen.