Het uitzoeken van een passende tuintegel is voor veel mensen een (tijds)intensieve klus, maar voor bepaalde ‘toepassingen’, is dit al helemaal het geval. De woonkamer is er zo een, evenals de keuken en de badkamer. Dit zijn specifieke ruimtes waar de tegel een primaire rol speelt in het interieur en dus van groot belang is dat de tegel precies aansluit bij de gewenste stijl, maar het liefste nog bijdraagt aan het interieur! Dit geldt zeker ook voor de tuin, waarbij een passende tuintegel een belangrijke rol kan spelen binnen uw tuininrichting.

Stap 1 hierbij is altijd het in kaart brengen van een duidelijk sfeerbeeld van uw droomtuin. De juiste tegel is van grote invloed op het uiteindelijke totaalbeeld van uw tuin. Waar gaat u de tegels plaatsen en met welk doel? Gaat het om een pad, een stoep, of gaat het om een terras. En in het geval van bijvoorbeeld een terras, gaat u hier een tuinmeubelset op plaatsen en zo ja wat voor soort meubelset gaat dit dan worden? In het geval van meubels is een goede combinatie van stijlen van groot belang voor het totaalbeeld van uw tuin.  Gaat u voor strak, dan kiest u waarschijnlijk eerder voor betonlook keramische tuintegels met een grote afmeting. Gaat u voor romantisch, klassiek en natuurlijk, dan zijn classic Travertin, marmer of bijvoorbeeld leisteen hele mooie opties. Een belangrijke keuze is uiteraard die tussen keramiek en natuursteen. Ditzelfde geldt voor het formaat en het legpatroon.

Bepaal dus eerst goed welke stijl u wilt realiseren en ga dan pas kijken naar een passende tuintegel. En wanneer u een duidelijk beeld heeft, dan bezoekt u natuurlijk Tegelmegashop; Tuintegels voor de beste prijs! Tuintegels kopen kan bij Tegelmegashop op verschillende manieren. Bestel ze eenvoudig online via onze webshop. Bezoek ook eens onze showroom, waar we 1.000m2 aan tegels hebben uitgestald. Hier ziet u onder andere ook de laatste trends, waaronder prachtige tuintegels met bijvoorbeeld een houtlook, een betonlook, een natuursteenlook of echt natuursteen uiteraard, maar ook romaans verband tegelsets, voor die klassieke kasteelvloer look.  Ook kunt u altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Wij zijn u graag van dienst.