Als zakelijke energieleverancier is Gazprom Energy al sinds 2012 actief in de zakelijke energiemarkt. Het bedrijf levert elektriciteit en gas aan MKB en ZZP bedrijven. Hierbij onderscheidt zij zich duidelijk van andere Nederlandse leveranciers door maatwerk. Gazprom Energy is een relatief klein bedrijf uit Nederland en is gehuisvest in een kantoor met een A-status “groen” in Den Bosch.

 

Oog voor detail

Bij Gazprom Energy staat oog voor detail hoog in het vaandel, net als duurzaamheid. De behoefte van de klant staat centraal. Duidelijkheid, oplossingen en samenwerking. Dat is waar zij voor staan. Daarnaast richt zij zicht op de drie duurzame P’s, People, Planet en Profit. Daarbij ben jij als klant heel belangrijk, maar ook de eigen werknemers. Gazprom Energy is ook actief op het gebied van sport, kunst en cultuur. Hierdoor investeert Gazprom Energy niet alleen in haar klanten maar ook in de toekomst van de generaties na ons.

 

Nieuw conceptgazprom-infographic-gasketen

Er zijn op de Nederlandse markt veel zakelijke energieleveranciers die energie aanbieden. Wat maakt Gazprom Energy dan zo bijzonder? Het antwoord is heel eenvoudig. Gazprom Energy wil ervoor zorgen dat jij zo min mogelijk kosten kwijt bent aan energie en kunt rekenen op stabiele prijzen. Zo weet jij altijd waar je aan toe bent. Onverwachte verhogingen en onaangename verrassingen behoren hiermee tot het verleden. Met uitstekende service.

 

Informatie aanvragen

Gazprom Energy is een open en transparante organisatie die jou graag te woord staat. Op de website vindt je veel informatie, maar ook als je verder nog vragen hebt, kun je altijd even bellen. Gazprom Energy werkt niet met antwoordapparaten en wil graag in contact komen met jou. Wie weet is het wel het begin van een langdurige samenwerking. Schroom dus niet en neem vrijblijvend contact met hen op.