Seniorenhulp Nederland is gespecialiseerd in seniorenverhuizing. Wij werken onderscheidend dan andere verhuisbedrijven. Wij kunnen namelijk met alles helpen en zorgen ervoor dat u helemaal niets hoeft te doen.  Is de verhuizing voltooid, dan staan de plantjes weer op de vensterbank en hangen de schilderijen samen met de foto’s netjes aan de muur. Daarnaast is alles netjes aangesloten zoals de televisie, internet en eventueel hebben we ook de kasten en bedden netjes identiek ingericht en netjes opgemaakt.

Wat biedt Seniorenhulp Nederland ?

Seniorenhulp Nederland biedt seniorenhulp aan ouderen,mindervaliden en hulpbehoevenden met hun verhuizing of na het overlijden van nabestaanden na een overlijden.Met de seniorenhulp krijgen achtergelaten spullen die nog bruikbaar zijn een nieuwe bestemming via verschillende stichtingen. Daarnaast worden er waardevolle spullen geveild via veilinghuizen.

Waarmee kunnen wij mee helpen ?

Wij helpen u naast het verhuizen ook met de stoffering van de nieuwe woning, daarmee bedoelen we dat we bijvoorbeeld het laminaat, vinyl, tapijt, gordijnen, lamellen en vitrage plaatsen voor u. Ook het behang, schilderwerk en stucwerk leveren we op maat.

Woningontruiming uitvoeren ?

Vaak is het bij een woningontruiming dat er allerlei zaken bij zitten, waarmee u vaak geen rekening mee hield. Ook heeft u het vaak dan druk met andere zaken die ook geregeld moeten worden,maar u geen tijd heeft, omdat u bezig bent met woningontruiming. Daarom helpen wij u ook graag met de woningontruiming.U kunt ons dan altijd even informeren via de telefoon of via de e-mail voor mogelijkheden.