led kweeklampenEen goede vriendin van mij doet al een aantal maanden legale plantjes kweken in kassen. Zij verkoopt ze vervolgens aan bloemenzaken. Ik wilde dat ook graag gaan doen en ben gaan kijken voor accessoires. Zij vertelde mij dat ik op de website van growexpert ontzettend veel kon vinden. Zo had ik led kweeklampen, vaten en pompen gekocht. Ook had ik een aantal producten gehaald tegen insecten. Wat betreft de kosten viel het enorm mee. Vooral de led kweeklampen waren erg voordelig. Als ik zag wat andere bedrijven ervoor vraagde zat er een groot verschil in. Op de website had je de mogelijkheid om online te bestellen. Ik heb daar toen meteen gebruik van gemaakt.

Echt een aanrader. accessoires

In totaal heb ik maar twee dagen hoeven wachten op mijn accessoires. Ik vind dat erg netjes. Het bedrijf verdiend daarom ook een groot compliment. Wat ze hebben geleverd beschikt over fantastische kwaliteiten. Alles functioneert perfect. De planten groeien goed en daarom is het ook echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website van dit bedrijf. Het betalen is erg gemakkelijk en goed beveiligd. Voor informatie kan je altijd telefonisch contact met ze opnemen of mailen. Heel erg bedankt.