Hier ben ik weer met een compleet nieuwe post. Zoals jullie weten ben ik zeer veel bezig met huizen en het inrichten van huizen. Hierbij is licht een prioriteit. Om ervoor te zorgen dat er voldoende licht valt in het huis, is een goede inrichting een must. Daarom ga ik het vandaag hebben over lichtkoepels en wat het nut hiervan is.

 

Gezelligheid in huis

Om het in huis gezellig te maken, spelen een aantal factoren een belangrijke rol. Zoals de lichtval, meubilair, inrichting etc. En om even op lichtval door te gaan maakt de verlichting in huis het toch een stuk aangenamer om in te leven. En om extra kosten op uw maandelijkse rekening te beperken zijn er lichtkoepels uitgevonden. Dit zijn een soort ramen die je in het dak of muren van het huis bevestigd. Dit kan gepaard gaan met een verbouwing of een aanbouw, Omdat het in de nacht nooit licht is buiten, hoeven er ook geen gordijnen aan de man te komen en is er overdag een stuk meer licht.

Zelf heb ik er ook een!

Zoals hierboven vermeld staat heb ik er zelf ook een laten inbouwen vorig jaar, bij bouw-handel had ik heel wat producten om uit te kiezen, Zoals een vlakke koepel, een koepel in een piramidevorm of een koepel met een ronding in het glas. De producten zijn van heel sterk glas gemaakt wat niet zomaar te breken valt. Verder is het makkelijk schoon te houden als je het bijhoudt en zorgt het voor een mooi effect in huis. project-6[11]