Heb je garagedeuren van aluminium of hout en heb je hier redelijk wat onderhoud aan? Er zijn garagedeuren die onderhoudsvrij zijn. Garagedeuren van Novoferm zijn onderhoudsvrij en kunnen daarnaast ook nog eens alle kleuren of houtmotieven geleverd worden.

garagedeuren

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren van Novoferm zijn goedkoper dan je denkt, het is een perfecte vervanging van stalen kanteldeuren. Wil je de huidige houten garagedeuren vervangen dan moet er eerst een kozijn geplaatst worden. Het mooie aan de garagedeuren is dat deze uitgevoerd kunnen worden met een gasveer, de deur heeft om deze reden een mooie softclosing. Deze gasveer is vergelijkbaar met een achterklep van een auto, de garagedeur hoeft maar iets geopend te worden en daarna gaat het automatisch.

Onderhoudsvrij

Omdat de deuren zijn gemaakt van vervaardigd staal en aluminium zijn de garagedeuren onderhoudsvrij. De deuren worden geleverd in alle RAL kleuren, dus zelf de deur een kleur geven is niet nodig!

Opties die je zelf nog kan bepalen is de mate van isolatie van de garagedeuren en de inbraakwerendheid. Er kan namelijk gekozen worden voor sloten met een SKG2 of een SKG3 sterren keurmerk. Hopelijk hebben we je met deze blog genoeg informatie gegeven over de onderhoudsvrije garagedeuren van Novoferm.