Ik woon al een aantal jaar in dezelfde woning. Daarom wilde ik graag onder andere de badkamer verbouwen omdat deze in de loop van de jaren erg achteruit is gegaan. Ik wilde de badkamer ook graag een modernere uitstraling geven. Ik had een aantal nieuwe badkamer meubels gekocht en ik kwam er tijdens het plaatsen achter dat er net te weinig ruimte voor was. Ik wilde de wc die er op de badkamer ook graag vervangen dus ik op het internet op zoek naar een bedrijf die een goed inbouwreservoir aanbiedt tegen een lage prijs zodat dit was ruimte zou besparen en het badkamermeubel wel zou passen.


Website van Toiletmarkt

Toen ik op het internet op zoek ging naar een bedrijf die lage prijzen hanteert en goede producten verkoopt kreeg ik aardig veel resultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar ahd vergeleken kwam ik uit op de website van Toiletmarkt. De website is erg overzichtelijk en het bedrijf heeft er erg veel informatie opm vermeld over wat ze belangrijk vinden en over de producten die ze aanbieden. Ook beschikken ze over een erg ruim assortiment dus je hebt erg veel keus tussen de verschillende producten die ze aanbieden. Nadat ik een aantal inbouwreservoirs met elkaar had vergeleken ben ik overgegaan tot een aankoop. Mijn product was de volgende dag al geleverd. Ik ben zelf erg tevreden over de prijzen en de service die Toiletmarkt hanteert.