ik ben al een tijd op zoek naar een leuke hanglamp industrieel, maar heb deze nog nergens kunnen vinden. Of de kleur staat me niet aan, ander de prijs wel, wat een gedoe om een leuke hanglamp industrieel te kunnen vinden. Uit verveling was ik op het internet gaan kijken of ik hier toevallig een leuke lamp kon vinden, en inderdaad, maar dan genoeg, en ook tegen een zeer betaalbare prijs. ik was op de site van VillaJipp.nl terecht gekomen, en hier hebben ze zoveel leuke, en mooie lampen staan dat ik hier even goed voor ben gaan zitten. Maar niet alleen lampen kan je hier kopen, ook meubels, leuke spullen voor in de keuken, en ja zelfs een kinderkamer kan je hier kopen, teveel om op te noemen. Maar goed ik was dus op zoek naar een mooie lamp, en die heb je hier meer dan genoeg. Ik was zo in deze site opgegaan dat ik de tijd helemaal vergeten was, er staan ook zoveel leuke spullen op. Inmiddels heb ik twee mooie lampen uitgezocht en besteld, en wat helemaal geweldig is dat ik er ook gratis spaarlampen bij krijg, en de verzendkosten zijn ook gratis.  hk-living-hanglamp-mat-zwart-large-l-vaa4038

super mooie lampen

Wat een geweldig mooie lampen heb ik nu hangen. Iedereen die bij mij op visite komt wil weten waar ik deze fantastische lampen vandaan heb. Inmiddels heb ik de smaak te pakken en heb nog een paar leuke spullen bij VillaJipp gekocht, want voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. hk-living-hanglamp-industrieel-industrial-blue-blauw-workshop-lamp-vaa1083-large