Wist je dat plissé gordijnen helemaal in zijn? Op het gebied van raamdecoratie zijn deze gordijnen misschien wel één van de grotere trends! Door de unieke manier waarop licht en privacy zelf geregeld kan worden kan je de sfeer in je kamer maken hoe jij dat wilt!

Reguliere of honinggraat Plissé Gordijnen?

Een van de keuzes die gemaakt kan worden bij het ontwerpen van je eigen plissé gordijnen is of je normale, reguliere plissé gordijnen wilt hebben, of voor de honinggraat versie gaat. Het verschil is de manier waarop het gordijn gevouwen is. De reguliere plissé gordijnen worden opgevouwen als een soort harmonica. De honinggraat plissé gordijnen hebben allemaal zeshoeken op elkaar. De reden dat het honinggraat heet is omdat bij een honinggraat de vorm ook allemaal zeshoeken tegen elkaar aan zijn.

Kleur van de Plissé

Zoals we eerder al zeiden, de keuze is reuze! En dat al helemaal voor het aantal keuzes voor de kleuren. Er zijn meer dan 30 kleuren mogelijk en daarnaast kun je een kleurenstaaltje aanvragen waarmee je alle kleuren kunt bekijken, maar ook de kleuren in het echt kunt zien. Het is altijd fijn om even te kijken hoe de kleur er in het echt uit ziet, zowel in het licht als wanneer het buiten wat donkerder wordt. Het moet immers altijd mooi staan toch? Door ook nog te kijken of bij de meubels en het andere interieur past, weet je vrijwel zeker of je de juiste plissé gordijnen hebt uitgekozen!  Naast de kleur die je kiest voor de plissé gordijnen, kan je ook de profielen nog apart afwerken met een specifieke kleur of materiaal.

Afmeting

Het is mogelijk om de afmetingen zelf op te geven! Voor ieder formaat raam wordt het plissé gordijn op maat gemaakt! Daarnaast kan je ervoor kiezen om ze te meten tussen de kozijnen of juist er overheen. Dit heet ‘in de dag’ of ‘op de dag’.