Vaak wordt er onderschat hoeveel werk het is om een woning leeg te maken, een ontruiming is meer dan alleen het eruit halen van de spullen. Het inpakken van de spullen vergt al veel tijd om dit op een goede manier te doen, dan hebben we het nog niet over het afvoeren van meubels en andere interieur spullen. Weggooien is het laatste wat ze doen bij Wovia, er zijn meer dan voldoende andere bestemmingen voor je spullen zoals een veilinghuis of een goed doel.

ontruiming

Ook na het leeghalen werkzaamheden verrichten

Is de woning helemaal leeg dan is de ontruiming nog niet afgerond, in de meeste gevallen blijven er werkzaamheden achter die nog verricht moeten worden. Te denken valt dan aan vloerbedekking of laminaat verwijderen, maar ook het herstellen van muren komt voor. Trappen die bekleed zijn die volgens de verhuurder moeten worden schoongemaakt, Wovia heeft de machine en de specialisten om ook deze werkzaamheden op een professionele manier uit te voeren. Laat je compleet ontzorgen zodat je daar geen omkijken meer naar hebt.

Wat gebeurd er met de inboedel?

Soms is het ingewikkeld om direct een bestemming te vinden voor de spullen, je wilt ook geen emotionele beslissingen nemen waar je later spijt van hebt. Daarom is het mogelijk om bij een ontruiming sommige spullen op te laten slaan, zo heb je even de tijd om na te denken wat ermee moet gebeuren. Weet je na verloop van tijd nog niet wat je ermee moet doen, kan Wovia-ontruiming de spullen ook van je opkopen. Tevens kan dit ook bij de offerte al worden verrekend op de factuur die je moet betalen, op deze manier heb je nergens geen omkijken meer naar.