Op zoek naar een leuk tafelkleed? Neem eens een kijkje op de website van Superwoonwinkel. Op deze website vind je een groot assortiment met diverse soorten en maten tafelkleden. In de collectie van Superwoonwinkel kun je gemakkelijk vinden wat je zoekt. Zo kun je via de site in het assortiment op tafelkleed sorteren en vind je eenvoudig en snel het tafelkleed dat je zoekt. 

Breed assortiment

Superwoonwinkel staat voor een breed assortiment, zo ook van tafelkleden. Zij bieden een ruime keus, namelijk meer dan 240 tafelkleden. Bij Superwoonwinkel.nl is er ongetwijfeld iets van jouw gading. Een kleed met geometrische vormen, met bloemen of dieren en nog veel meer. Liever een effen variant; alle kleuren van de regenboog en ook zwarte tafelkleden zijn beschikbaar. Er is zelfs feestkleed te koop, een zogenaamd ‘gecoat tafellinnen confetti gekleurd’.

De kant-en-klare tafelkleden zijn gemaakt van diverse materialen. Zo zijn de van PVC vervaardigde kleden niet geschikt voor in de wasmachine hoewel ze wel 100% waterdicht en dus makkelijk afneembaar zijn. Mocht je toch graag een wasmachinebestendige willen, kies dan voor een Polyester kleed. Deze kunnen wel in de wasmachine. Let op dat je het niet heter dan maximaal op 30 graden wast. Fijn voordeel is dat het dan toch nog waterafstotend blijft. Een dergelijk tafelkleed is uitermate geschikt voor gebruik buiten.

Tot slot het papieren tafelkleed. Dit wegwerpartikel is op rol te koop en van extra dik kwaliteitspapier gemaakt. Je knipt heel makkelijk met een schaar het papier op maat en dit soort tafelkleden is dan ook ideaal voor feesten en partyen.