WortmanZijn jullie al bekend met de meubelzaak Wortman? Nee, bezoek hun website dan maar eens. Ik heb al vele mensen binnen mijn netwerk gewezen op hun producten. Dit omdat zij uitsluitend maatwerk leveren. Iets waar mijn voorkeur sterk naar uit gaat. Ik wil namelijk niet dat iemand hetzelfde interieur heeft als ik heb. Wanneer je dus teak meubels Rotterdam koopt ben je dus verzekerd van iets unieks. Daarnaast zijn hun prijzen opmerkelijk te noemen. Ik besteed veel tijd online en vergelijk meerdere meubilair met elkaar. Telkens komen zij in mijn boekje het best naar voren.

teak meubels rotterdam

Service is misschien nog wel belangrijker

Persoonlijk vind ik service erg belangrijk wanneer ik een ‘grote aankoop’ doe. Meubilair valt hier natuurlijk onder. Wanneer je een meubelstuk wilt kopen bij Wortman heb je altijd eerst een introductie gesprek. Hierin kun jij al jou wensen op tafel leggen en gaan zij hiermee aan de slag. Ook kun je natuurlijk kiezen uit verschillende houtsoorten, dit afhankelijk van welke sfeer jij in jouw woonkamer wilt creëren. Dit is mogelijk voor alle teak meubels Rotterdam.

Maatwerk WortmanVervolgens wordt er aan de van foto’s de gewenste woon- of werkgedeelte samengesteld. Vervolgens krijg je een gedetailleerde- of 3D tekening te zien en kun je alles nog beter bekijken. Natuurlijk kun je inspiratie op doen bij hun showroom in Alphen aan den Rijn. Ik kan jullie deze firma dan ook met een goed gevoel aanraden en hoop dat jullie hier net zo lovend over zijn als ik ben.