Wil je de vloer in jouw woning graag vervangen en ben je woonachtig in Enschede?  Dan ben je voor PVC vloeren Enschede bij Tegelmaxx aan het juiste adres. Dit bedrijf is zoals de naam waarschijnlijk al doet vermoeden de expert op het gebied van tegels en vloeren.

PVC vloeren Enschede

Top kwaliteit voor bodemprijzen 

Tegelmaxx staat niet bekend als trendsetter maar als noviteit binnen de hotelbranche. Het bedrijf biedt kwaliteits tegels en vloeren aan voor bodemprijzen. Het bedrijf heeft een showroom van 600 vierkante meter, een opslagruimte van 2500 vierkante meter waar gemiddelde meer dan 100.000 vierkante meter aan tegelcollectie in is opgeslagen. 

Breng een bezoek aan de showroom 

Het vinden van de juiste vloer kan lastig zijn en voor deskundig advies kun je contact opnemen met de eigenaar Gert Jan Jansink en zijn partner Wendy Jansink en Bram Vriezema. In de showroom zal je door een van de verkoopmedewerkers worden geholpen met het vinden van de vloer die het beste bij jouw persoonlijke wensen en jouw woning past. 

Vloer inspiratie op de website van Tegelmaxx 

Als je twijfels over welke vloer het beste is voor jouw woning en het beste past bij jouw meubels zijn er veel afbeeldingen op de website van Tegelmaxx te vinden die dienen voor het opdoen van inspiratie. Kortom voor kwaliteits PVC vloeren Enschede en tegels ben je bij Tegelmaxx absoluut aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op de website van Tegelmaxx voor meer informatie.