Aankomende week hebben wij een evenement met het bedrijf op een beurs. Hier moeten wij ons bedrijf zo goed mogelijk presenteren. Nu hebben wij al aan veel presentatietechnieken gedacht. Het enige wat wij niet hebben, is een promotieartikel met het logo van ons bedrijf erop. Nu moeten wij binnen een week Snoep bedrukken en dit binnen krijgen, voordat het evenement begint.

Zoekensnel-paraplu1

Om een beter beeld te krijgen van de mogelijkheden ben ik gelijk het internet opgegaan. Hier vind je namelijk verschillende snoep bedrukken bedrijven. Mijn baas is met dit idee gekomen, omdat iedereen altijd naar de verpakking van het snoepje kijkt. Wij hebben dan ook een uniek opvallend logo dat iedereen opvalt. Dit willen wij uiteraard op het omhulsel van het snoepje hebben.

Maxilia

Na een tijdje te hebben gezocht op het internet zijn al gauw een paar dingen duidelijk geworden voor ons. Wij willen namelijk onze snoepjes bestellen bij Maxilia. Bij dit bedrijf is het mogelijk om de producten al met drie dagen binnen te krijgen, geweldig! Dit is precies waar wij naar op zoek zijn. Even later heb ik met het bedrijf contact opgenomen om de mogelijkheden te bespreken.

Contactrelatiegeschenken_bedrukken

Het contact met de medewerker verloopt goed. De medewerker weet duidelijk waar zij het over heeft en kan mij goed helpen. Voordat ik het wist heb ik al de snoepjes besteld. Direct na de bestelling kreeg ik al een proefdruk binnen van het snoepje. Mijn baas is zeer enthousiast hierover en wij kijken nu al uit naar het resultaat. Geweldig bedrijf!