2 Ik heb weer een leuk weetje voor jullie vandaag over raamfolie. Zoals jullie weten ben ik gek op alles dat met wonen te maken heeft. Zelf heb ik nog al het een en ander aan mijn woning gedaan. Buiten mijn eigen huis heb ik dit ook voor mijn broer gedaan aangezien hij dit niet zo heel goed kan. Vandaar dat ik graag zijn huis beter wilde maken. Hij heeft hier zelf wat moeite mee en daarom ben ik er altijd voor hem. Pas geleden vertelde hij me dat hij het erg storend vond dat er steeds mensen bij hem de woonkamer inkijken. Hij woont aan een erg drukke weg en wilde hier een oplossing voor vinden. Helaas wist hij geen goede oplossing en hielp ik hem hier maar mee. 3

Zodoende kwamen we op de folie!

Ik wist zelf gelukkig nog wel een goede aanbieder voor raamfolie dus we wisten meteen op welke site we moesten kijken. Ik heb het natuurlijk over WindowDeco, hier kan je erg veel mooie producten voor op je raam kopen voor een leuke prijs. We hebben iets leuks uit gekozen en opgeplakt hij is er erg blij mee! Iets voor jou neem dan snel een kijkje op de website!1