Afgelopen week adviseerde een goede kennis van mij om eens het assortiment van Gusj te bekijken. Het bedrijf beschikt over een gigantisch assortiment. Toen ik op de website keek, was ik verbaast over het aantal opties wat je bij Gusj hebt. Zo zijn er ontzettend veel mogelijkheden.

Het bedrijf is ontzettend voordelig en als je het vergelijkt met overige aanbieders al helemaal. Dat is ook een van de redenen dat ik besloot om hier mijn aankoop te doen. Op de website staat dat ze een levertijd van 1 tot 14 dagen hebben. Ik kan je verzekeren dat het niet op 14 dagen aankomt. Zo kreeg ik al binnen 4 dagen mijn bestelling binnen. Zij verdienen daarom in mijn ogen een groot compliment.

Bestellendecoratie

Het bestellen is erg gemakkelijk. Alle producten hebben een duidelijk omschrijving, zodat je precies weet wat je voor je hebt. Het is daarom ook echt een aanrader om de webshop van Gusj eens te bekijken. Zij hebben ontzettend veel antieke meubels en accessoires. Het betalen is ook eenvoudig. Er zijn veel betaalopties wat het voor de klant extra gemakkelijk maakt. Dit alles zorgt ervoor dat ze het de klant ontzettend makkelijk maken.

Op de website staat veel informatie over de producten. Indien je hier vragen over hebt, kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Zowel telefonisch als via de mail. Zij staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden.