Een leren hoekbank is de laatste jaren een grote trend geworden. Leer is afkomstig van het huid van een dier en wordt dus niet zelf gemaakt. Het is een prachtig en duurzaam natuurproduct. Een hoekbank is de ideale plek om na een lange dag op te ontspannen. Een hoekbank blinkt uit in comfort & functionaliteit. De hoekbanken maken optimaal gebruik van de ruimte in jouw huis met een maximaal zitplaatsen. Een leren hoekbank bestaat uit het beste leder gecombineerd met een goede vulling en binnen veringen. Een groot voordeel van een leren bank is dat het gemakkelijk te onderhouden is en goed af te stoffen.

De keuzes hoekbanken

De leren hoekbanken worden in veel kleuren aangeboden, dit komt doordat smaken verschillen en elke inrichting van elk huis anders is. Een hoekbank is een belangrijk onderdeel van het interieur en daarom moet je er een hebben die past bij jou woonstijl. Wil je een landelijke uitstraling, dan is een cognac kleur geschikt, terwijl een gewone zwarte bank een neutrale look geeft. Een bank is meer dan alleen een zitgelegenheid, het staat centraal in je huis waar je veel tijd doorbrengt, ook met vrienden en familie.

Wanneer je een leren bank in  huis haalt ben je verzekerd van goede kwaliteit. Bij miltonhouse hebben ze een ruim assortiment met bekende merken. Zoals Hjort Knudsen, Het Anker (L,Aancora), Natuzzi en Maxfurn. Naast al deze merken kun je ook een bank aanpassen naar wens. Je kunt kiezen voor een specifieke uitvoering of kleur. De prijzen liggen redelijk hoog, doordat het echt leer is.