Golfplaten is een materiaal die je voor diverse doeleinden kan gebruiken. Je kan het al s een soort afzetting voor de tuin gebruiken, maar ook als een dak voor op een overkapping. Wij hebben dit materiaal gekocht om hiermee onze schuur weer waterdicht te krijgen. Ooit is hier een dak opgekomen, maar deze is in de loop van de tijd erg slecht geworden. Na de laatste regenbui, was er heel veel water naar binnen gelopen en daarom moest wij snel in actie komen. Helaas hebben wij geen grote auto en daarom wilden wij een aanhanger huren. Tot wij op de website van Golfplaatje.nl terecht kwamen.

Mooie golfplaten en zeer snelle levering

Uiteindelijk zijn wij erin geslaagd om onze schuur weer waterdicht te krijgen. Online hebben wij een rol met dit materiaal gekocht en hiermee hebben wij deze klus kunnen klaren. Omdat wij dit materiaal op een rol hebben besteld, konden wij het overgebleven materiaal weer makkelijk opbergen voor een volgende keer.

Wanneer je hier een golfplaat besteld en deze volgens de voorschriften monteert, krijg je 10 jaar garantie op dit materiaal. Bovendien wordt een bestelling met een bedrag boven de €200,- geheel gratis bezorgd in Nederland. Helaas wordt er niet in België geleverd, maar is er wel de kans om dit zelf op te halen. Bekijk deze website voor de vele mogelijkheden.