Ben jij toevallig opzoek naar een staalplaat die je op maat nodig hebt. Dan ben je op het juiste adres! Laska Metaal maken staalplaten op maat voor jou. Het maatwerk voor hun is zeer uniek en scheid zeker van alle andere bedrijven. Zij maken al ruim 30 jaar staalplaten op maat. Wees niet bang en vraag alles wat je wilt vragen. Laska Metaal maakt alles wat hun klanten vragen. Wat hun erg onderscheid is dat zij pas tevreden zijn wanneer de klant tevreden is. Dit betekent dat zij erg veel om hun klanten geven en niet zoals andere bedrijven snel alles afraffelen. Wacht niet te lang en haal je staalplaat op maat hier!

 

Niet alleen staalplaat op maatdisplay

Persoonlijk heb ik meerdere keren staalplaten op maat laten maken bij Laska Metaal. Elke keer kreeg ik korting. Maar zij maken niet alleen staalplaten op maat. Zij bieden ook andere services aan o.a.:

  • Het bouwen van winkelinrichting.
  • Het verzorgen van visual merchandising.
  • Het maken van openhaarden en accessoires.
  • Het maken van woondecoratie.
  • Machinebouw werkzaamheden.

Ruim 30 jaar actief

Je kunt ze altijd bellen voor meer informatie en wees niet bang om alles te vragen. Zij staat heel erg open voor hun klanten. Zij weten wat ze moeten doen om hun klanten tevreden te maken en te houden. Al ruim 30 jaar ervaring in deze branche en nog steeds actief. Zij overleggen met de klant duidelijk wat er gemaakt moet worden en laten veel voorbeelden zien. Op de website kun je ook veel informatie vinden!

laska-metaal