De beddenwinkel Utrecht heeft een zeer groot oppervlakte waar je diverse leuke spullen kan zien. De naam van deze winkel is Het Bedden en Babyhuis, welke een familiebedrijf is en is opgericht in 1938 door familie Schaatsenberg. Hier zijn veel bedden en andere spullen te vinden en het is zelfs mogelijk om hier een bed uit te proberen. Je kan hier dan op gaan liggen om er achter te komen of een bed wel naar jouw verwachtingen voldoet.

Voor onze kinderen waren wij op zoek naar een ander bed gegaan. Het wiegje waar onze tweeling eerder in hadden geslapen was nu echt te klein geworden en daarom moesten wij op zoek naar andere modellen.

Ons uitstapje naar de beddenwinkel in Utrecht

De familie Schaatsenberg zijn de oprichters van dit beddenbedrijf en hebben ook een webshop met de naam Babykoop.nl. Hier kan je online door deze winkel heenlopen en dat is ook wel fijn. Helemaal wanneer je zelf niet in de buurt van Utrecht woont, maar toch een leuk item hier hebt gevonden. Voordeel is dat zij door heel Nederland bezorgen en zelf ervoor zorgen dat de spullen geleverd worden. Ook is het mogelijk om gebruikt e maken van de eigen monteurs. Zij zorgen er dan voor dat de spullen die nog in elkaar gezet moeten worden ook meteen gemonteerd worden. Zo kan je dezelfde avond nog heerlijk gaan slapen.