Vlakkelichtkoepel.nl maakt en produceert producten waarmee het binnenklimaat in huis kan worden verbeterd. De daklichten en lichtstraten van vlakkelichtkoepel.nl zorgen ervoor dat er veel meer licht in het gebouw naar binnen kan komen. Dat is gezond. Doordat mensen meer in contact komen met daglicht functioneren ze beter en voelen ze zich actiever. Door het extra licht wordt er bovendien bespaard op de kosten van kunstmatige verlichting. Ondanks dat heb je toch ruim voldoende licht om je werkzaamheden uit te kunnen voeren. Als je een lichtkoepel gaat plaatsen moet je echt eens kijken op vlakkelichtkoepel.nl.

Volledig prefab en erg plat

De lichtkoepels van vlakkelichtkoepel.nl zijn opmerkelijk plat. In de lichtkoepels zit geen bolling, maar er wordt vlak glas gebruikt. Om te voorkomen dat er regenwater blijft liggen worden de glazen lichtkoepels onder en kleine hoek geplaatst. Het grote voordeel van een vlakke lichtkoepel is dat je hem aan de buitenkant van het gebouw niet kunt zien. Lichtkoepels zijn er in meer dan 900 standaardmaten. Bij vlakkelichtkoepel.nl kun je jouw lichtkoepel of lichtstraat online bestellen. Je geeft door welke maat je nodig hebt en welke uitvoering. Enkele dagen later krijg je jouw bestelling dan kant-en-klaar thuis afgeleverd.

Luxe mogelijkheden bij vlakkelichtkoepel.nl

Een lichtkoepel en een lichtstraat hebben veel voordelen voor de hoeveelheid licht die in het gebouw valt. In de zomer kan het zonlicht echter een nadeel zijn. Want niet alleen het licht valt naar binnen, maar ook de zonnewarmte. Bij vlakkelichtkoepel.nl kun je daar een aantal dingen tegen doen. Je kunt kiezen voor zonwerend glas, een zonwering, of voor een lichtkoepel waar de ramen van kunnen worden geopend. Zonwerend glas houdt slechts een deel van de warmte tegen. Zonwering, die verkrijgbaar is met handbediening en elektrisch, werkt beter. Kies daarom de oplossing die jou het meest aanspreekt.