Bent u op zoek naar een recyclebare raamhor? Dan bent u aan het juiste adres bij Unilux! Hier hebben ze een zeer ruim aanbod aan verschillende soorten raamhorren. Door het ruime assortiment is er voor iedereen een geschikte raamhor te vinden.

De raamhorren van Unilux zijn gemaakt van recyclebaar aluminium en beschikken over UV bestendige kunststof onderdelen. Tenslotte kunnen alle raamhorren gerepareerd worden om zo de levensduur van de producten te verlengen. Natuurlijk wilt u niet dat uw zicht belemmert wordt en daarom hebben ze bij Unilux ervoor gezorgd dat het gaas zo doorzichtig mogelijk is gemaakt. Natuurlijk moet het nog wel een beetje zichtbaar zijn zodat men er niet doorheen loopt en de raamhor kapot zal gaan.

Eigen ervaring met de raamhor

Zelf ben ik erg tevreden met de raamhor die ik onlangs besteld heb. Het product was erg snel binnen en kon het gemakkelijk zelf installeren in het kozijn. Daarnaast was de raamhor ook erg snel thuis geleverd en was de betaling van het product ook erg fijn door de vele verschillende betaalmogelijkheden. Ik zou het iedereen aanraden om een product te kopen bij Unilux. U zult er zeker geen spijt van gaan krijgen!