dutch rivieraWanneer is ‘s avonds thuis ben en het regent, kijk ik graag naar buiten in mijn achtertuin. Niet zo zeer om alles in de gaten te houden, maar het werkt bij mij vooral ontspannend. Zo dacht laatst aan de geweldige zomer die ik had. Dit kwam mede doordat ik begin maart een design ligbed tuin gekocht had. En omdat jullie misschien ook op zoek zijn naar een loungebank of set wil graag delen waar ik die van mij gekocht had. Dit had ik toen gedaan bij Dutch Riviéra. Wanneer je hun website wilt bezoeken moet je naar lounge-bank.nl gaan.

design ligbed tuinIk ben zelf bij deze site terecht gekomen doordat een vriend mij hier op attendeerde. Natuurlijk kon ik zelf ook online gaan kijken. Maar omdat hij hier dus al een goede ervaring mee had, had ik gelijk een betrouwbaar bedrijf gevonden. Toen ik zelf voor het eerst op de site zit, was ik gelijk al geïnteresseerd in een bepaald model. Echter de afmetingen die op de site vermeld stonden waren te groot voor mijn tuin. Ik nam dus telefonisch contact met hun op om te vragen of er iets mogelijk was.

Zij doen dus ook aan maatwerk

Wat blijkbaar ook op de site vermeld is dat zij ook aan maatwerk doen. Dus heb jij een bepaald idee in jouw hoofd, kun je deze altijd bespreek maken met Dutch Riviéra. Hun hebben dan ook zeker een bijdrage geleverd aan een geweldige zomer. Vandaar dat ik hun als tip mee geef aan jullie. Wanneer je een loungeset of design ligbed tuin wilt, ben je hier aan het goede adres. Dus creëer je eigen lounge omgeving!

loungeset