Mijn vrouw en ik roken al jaren en in de loop der tijd is zijn onze meubels flink verkleurd. Omdat we allebei van plan zijn om te stoppen, wilde we ook graag het tapijt laten reinigen. Op internet staan veel bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Toen we onder; tapijt reinigen den haag zochten kwamen we uit bij tapijtenreiniging.nl.

Over dit bedrijf staan ontzettend veel recensies. Zo staat er dat ze scherpe prijzen hebben, kwaliteit leveren en beschikken over een goede service. Dat zijn belangrijke punten waar je op let.

hoekbankstel-schoonmakenTelefonisch contacttapijtreiniging-den-haag-300x225

Mijn vrouw had contact opgenomen en gevraagd wat de kosten zijn. Direct kregen we een inzicht van de prijzen en dat ziet er uitstekend uit. Ze hebben vervolgens onze meubels opgehaald en zijn direct aan de slag gegaan. In totaal hebben ze 2 dagen nodig gehad om alles te reinigen. Ze beschikken dus over een uitstekende service. Met twee dagen kregen we de meubels thuis geleverd. Je kan goed zien dat ze gereinigd zijn. Mocht je niet weten dat ze gereinigd zijn, dan ben je ervan overtuigd dat het nieuw uit de winkel komt. Het is daarom ook echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. Ze beschikken over alles wat je als klant zijnde wenst van een bedrijf. Ze hebben namelijk een goede service, scherpe prijzen en ze leveren kwaliteit, dus wat wil je nog meer? Bekijk de website van tapijt reinigen den haag. Neem bij vragen gerust contact op.